Gazelle Ultimate

0 resultaten
Volgorde
Er zijn geen producten gevonden met de door u opgegeven filters.
De Gazelle Ultimate lijn is alleen verkrijgbaar bij zorgvuldig uitgekozen Gazelle Premium dealers. Dit speciale assortiment is speciaal gemaakt voor echte fietsliefhebbers. Deze fietsen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit omdat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de beste onderdelen. De Ultimate’s zijn zorgvuldig ontworpen en gefabriceerd in de fabriek in Dieren, Nederland.
Deze Gazelle fietsen zijn zeer geschikt voor de echte fietsliefhebber. Licht gewicht frames van light aluminium of carbon en licht gewicht onderdelen. Gazelle werkt alleen samen met de beste partners voor de onderdelen keuze, zoals: Shimano, Bosch, Magura, Curana en Continental. De Gazelle Ultimates onderscheiden zich van andere fietsen door het strakke design en de hoogwaardige onderdelen.

Elektrische Gazelle Ultimate
Alle Gazelle Ultimate fietsen zijn uitgerust met een hoogwaardige Bosch motor Active line of de Bosch motor met Performance line. Bij deze fietsen heeft u de keuze uit een zilveren accu, gouden accu of een platina accu. Bekijk hieronder hoever u kunt fietsen op slechts 1 oplaadbeurt!


Displays
Daarnaast zijn de fietsen met Bosch motor voorzien van een overzichtelijk en makkelijk te bedienen display.


Fietstesten
Door de jaren heen hebben de Gazelle Ultimate fietsen zich laten zien in verschillende fietstesten met succes! Uit het huidige assortiment zijn er al 3 modellen test winnaar geworden. Bekijk hieronder welke fietsen!

Ultimate C8 HMB – Elektrischefietsen.com Fiettest 2016 in de categorie Prijs/kwaliteit verhouding ‘Vanaf €3000,-‘
Ultimate S8 - Winnaar GIO award 2015 voor Goed industrieel ontwerp & Testwinnaar Tourfietsen Telegraaf fietstest 2016
Ultimate C11 - Winnaar in Duitse fietstest: Aktiv Radfahren
 
Meer informatie over de Gazelle Ultimate fietsen