S'cool kinderfietsen

Op zoek naar een S’cool kinderfiets? S’cool jeugdfietsen en loopfietsen vind je op Mekersfietsen.nl. Bekijk de hele nieuwe collectie S’cool kinderfietsen in alle framematen.

S’cool fietsen – Specialist in kwaliteit en licht gewicht kinderfietsen
S’cool Junior Bikes biedt verschillende kinderfietsen zoals; loopfietsen, schoolfietsen, kinderfietsen, eenwielers en jeugdfietsen. In Nederland is het merk nog vrij onbekend maar in Duitsland bestaat het merk al 15 jaar. Het merk staat bekend om de goede kwaliteit van de kinderfietsen en  het lichte gewicht. Bekijk de fietsen hieronder.
0 resultaten
Volgorde
Er zijn geen producten gevonden met de door u opgegeven filters.
S’Cool kinderfietsen
S’Cool is een groeiend kinderfietsen merk met een ruim assortiment stoere jongens fietsen en hippe meisjes fietsen. De fietsen zijn verkrijgbaar in de maten 12 inch t/m 26 inch en zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Het merk is in Duitsland al 15 jaar actief en heeft een goede naam. S’cool staat voor veiligheid en Fun! 

S'cool Rennrad
Deze fiets is waarschijnlijk de meest speciale uit het S'cool assortiment. De fiets kan namelijk worden gebruikt als loopfiets én als normale fiets. De fiets heeft 14 inch wielen, geschikt voor de kleintjes vanaf 3/4 jaar. Kinderen maken kennis met de fiets als een loopfiets waarbij ze leren om hun evenwicht te gebruiken om op de fiets te blijven zitten. Vervolgens monteer je gemakkelijk de trappers en zijwieltjes aan de fiets. Vervolgens beginnen ze met het oefenen tot ze zelf kunnen fietsen zonder zijwieltjes. Deze fiets is beschikbaar in de kleuren oranje en blauw. 

Bekijk de maat tabellen voor S’cool kinderfietsen hier.Benieuwd naar ALLE S'cool kinderfietsen? 
Bekijk de fietsen hieronder, dit is de actuele volledige collectie van S'cool. Uiteraard allemaal te bestellen bij www.mekersfietsen.nl. Interesse? Neem contact met ons op.