Tandems

0 resultaten
Volgorde
Er zijn geen producten gevonden met de door u opgegeven filters.

Tandem fiets

Een Tandem is een ideale oplossing voor slechtzienden en evenwicht problemen. Met een tandem kan iedereen genieten van een fietstocht. Mekers fietsen is voornamelijk gespecialiseerd in sportieve licht gewicht tandems van het merk Multicycle. Wij hebben verschillende tandems in ons assortiment met én zonder elektrische ondersteuning.

Tandems worden speciaal ontworpen om te zorgen dat het lange frame voldoende stijfheid heeft. De fietsen worden tevens van alle gemakken voorzien. Zo hebben onze tandems versnellingen, zijn ze inklapbaar en luxe afgemonteerd met goede handvatten of vlindersturen voor verschillende zithoudingen.

Welke Tandem moet ik kiezen?

Allereerst is het belangrijk om te weten of u een tandem met of zonder trap ondersteuning zoekt. Een trapondersteuning kan een uitkomst zijn als u in heuvelachtig terrein woont of als één of beide berijders van de tandem minder krachtig trapt. Vervolgens kunt u kiezen voor een sportief model waarop u een ideale houding heeft voor lange afstanden of en comfort model waarbij u rechter op zit, meer geschikt voor korte afstanden. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende versnellingsnaven, gewicht en extra’s. Wij zetten alle fietsen in elkaar naar wens van de klant. Een veel voorkomend voorbeeld is bijvoorbeeld een ander zadel of stuur aangepast aan de wensen van de klant.

Zoals u kunt zien zijn er aardig wat aspecten waar u op moet letten bij het kopen van een Tandem. Het beste is om de fietsen zelf uit te proberen. Wij voorzien u graag van deskundig advies voor een ideale rij ervaring en natuurlijk voor een uitgebreide proefrit. U kunt bij ons een afspraak maken via het contact formulier.