Routes

Fietsen in de Achterhoek
De Achterhoek is een perfecte plek om te fietsen. Er zijn veel mooie fietspaden en er worden steeds meer paden aangelegt.  Paden langs het water, door het bos en langs mooie kastelen en landhuizen. Richting het oosten ben je al snel over de grens van Duitsland, ook daar is het leuk fietsen. De Achterhoek is rijk aan natuur, landbouwgrond en gezellige dorpjes en steden. Daarom is de Achterhoek in trek bij rustzoekers en vakantiegangers.


Routes downloaden
Fietsroute richting Sinderen

 
Knooppunten routes
Sinds Mei 2009 is er in de Achterhoek een knooppuntenroute samen te stellen. Op verschillende plekken staan pijlen en kaarten. De knooppuntenroute maakt het mogelijk om zelf van te voren de  tocht kleine fietsroutes (van knooppunt tot knooppunt) met elkaar te verbinden tot een fietstocht naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de afstand en eindbestemming bepalen. Ook is het mogelijk om tijdens het fietsen uw fietstocht te wijzigen. Bijvoorbeeld inkorten of verlengen.
De routes uitstippelen kan via onderstaande link of met een kaart. Deze kaarten zijn bij ons in de winkel te koop voor € 8.99,-. Let op, u moet uiteindelijk een account aanmaken om een knooppunt route te printen.