Fietsvierdaagse Gendringen

32e Gendringse Fietsdagen
Woensdag 15 juni t/m Zaterdag 18 juni vinden de Gendringse fietsdagen plaats. Dit jaarlijks terugkerende evenement start elke dag bij Café-Restaurant Te Pas aan de Grotestraat 1 tussen 16.00 en 19.00 uur. Tijdens deze fietsroute van ± 35 kilometer ontdekt u de mooiste plekken en fietspaden in én rondom Gendringen.

Natuurlijk kan uiteraard één of twee, maar ook drie of vier middagen of avonden meegefietst worden. De routes zijn beschreven en de kosten voor deelname zijn € 2,50 voor een dagkaart, € 4,50 voor 2 dagen en € 7,50 voor 3 of 4 dagen. Kinderen tot 18 jr. en leden van de VVV betalen de helft. Wie minimaal drie dagen meefietst kan vragen om een herinneringsmedaille.
Donderdagavond eindigt de route bij manege het Diekshuus in Gendringen en is er extra aandacht van de OVG ondernemers voor de deelnemers. Een selectie uit de jeugd van de Gendringse Orkestvereniging zal op deze avond het fietsfestijn muzikaal opluisteren.

Zaterdags kunt u starten tussen 11.30 en 13.00 uur en wordt het festijn om 16.00 uur afgesloten met een grote verloting, waarbij o.a. een fiets te winnen is. De verloting word beschikbaar gesteld door de Ondernemersvereniging Gendringen en Mekers fietsen. Tevens wordt er dan gezorgd voor gezellige muziek en is er van 15.00 tot 16.00 uur ‘ happy hour’.

De Gendringse Fietsdagen: een schitterende gelegenheid om weer eens te genieten van onze mooie omgeving via de door de VVV uitgezette routes met onderweg op de rustplaats de gelegenheid om te genieten van de welverdiende versnapering aangeboden door de ondernemersvereniging van Gendringen.